Új Jelszó Kérése
Kiemelt Kategóriák

  Fizetési megoldás

  Szállítás

  Akku felújítás rendelése esetén ingyenes oda-vissza szállítás bruttó 20000ft feletti rendelés esetén!

   

  Mobiltelefon akkumulátorok szállítása ajánlott postával csak 635 Ft előre fizetés esetén!

  Like és +1

  TOP Termékek

  Tanúsítvány

  SSL Certificate

  Pénznem Váltás

  Termékajánló

  Miért tőlünk?

  Kedves Érdeklődőnk / Vásárlónk!

   

  Biztosan sokat gondolkodik vásárlás előtt, vajon a megfelelő céget választja-?

   

  Nos, mitől lesz megfelelő egy cég ahhoz, hogy megtiszteljük bizalmunkkal, és tőle vásároljuk meg azt a terméket, amire szükségünk van?

  Mi a következőket gondoljuk a kérdésről, mely szempontoknak úgy érezzük, megfelelünk és meg kívánunk felelni a jövőben is:

   

  1. Mióta működik a cég? Vajon vannak e információk róla az interneten fórumokban, vagy egyéb mediumokban?

   

  Cégünk 2003-ban alakult, 100%-ban magyar, kis családi cégként, 3 fővel(apa és két fia).

  Mint minden cégben, nálunk is voltak / vannak nehézségek, de mivel családi cégként üzemelünk, mindig is elsődleges volt számunkra a minőség és a reklamációk elkerülése, vagy ha mégis fennáll bármilyen probléma, annak a legkorrektebb megoldása. Nem is tehetnénk másként, ha nem így tennénk, nem működnénk még 2015-ben is. Jelenleg két család ( apa ill. egy fia és az ő családja) él a cégből. Még mindig hosszú távon godnolkodunk, ezért a fenti elveket ma is valljuk, és betartjuk.

   

  Mit jelent ez? 

  Reklamációt a lehető leggyorsabban ,legkorrektebben kezeljük, hiszünk az ügyfélnek, ha gondja adódik, a megoldásra törekszünk 100%-ban

   

  Igyekszünk gyorsan válaszolni a levelekre, általában hétvégeken vagy ünnepnapokon is válaszolunk olyan kérdésekre, amire egyszerűen, más partnercég megkérdezése nélkül is meg tudunk válaszolni

   

   

  Bízunk benne, hogy Ön is hisz abban, hogy megéri kisvállalkozásoktól vásárolni, mert nincs annál biztosabb, hogy aki "magának" dolgozik, az mindent belead, nem a pillanatyni haszonszerzésre, hanem hosszú távra gondolkodik saját maga és családja megélhetésének biztosítása érdekében.

   

  Mindezek elolvasása után kérjük, ha bármilyen probléma merül fel rendelésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal, megoldjuk!

   

   

  Webáruház készítés
  Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.